Miljøengasjement

Tiden er her. Tiden for å gjøre alt som står i vår makt til å redde den verden vi alle trenger. FNs klimarapport og «Kode rød for menneskeheten» burde få oss alle til å ta noen grep. Vi i AFPT har alltid forsøkt å lede som eksempler og derfor tar vi denne krisen på største alvor.

“If not us, then who.
If not now, then when?”

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. For oss betyr det å gjøre noe at vi kan se våre barn i øynene og si: «vi satt ikke stille og så på, vi forsøkte» og selv om ingen kan garantere resultatet kan vi selv garantere innsatsen.

Derfor vil vi fra i dag ta vårt ansvar. For hver student som velger AFPT vil vi blant annet kjøpe trær som plantes av lokale bønder i deres lokalmiljø gjøre vårt for at miljøbelastningen vår reduseres. Vi estimerer maksimal studietid for Personlig Trener studiene hos AFPT til 18 måneder, tilsvarende 1,8% av en normal gjennomsnittlig levetid i Norge. I de 18 månedene vil vi gjøre deg klimanøytral ved å plante det antallet trær som gjennom sin levetid vil redusere ditt klimautslipp tilsvarende 1,8%. For alle andre påmeldinger som gjøres til våre kurs og utdannelser vil vi plante ett ekstra tre i de samme lokale områdene og samtidig vil vi plante 8 trær hver år per foreleser i AFPT. På disse sidene vil du kunne følge antall trær vi har plantet.

Takk for at du bryr deg og sammen kan, og vil, vi gjøre en forskjell.

Espen Arntzen
Grunnlegger av AFPT

Trees
Vi har plantet 16843 trær
siden 09.08.2021

Hold deg oppdatert på nyheter

Vi sender ut nyhetsbrev regelmessig med gode tilbud, fagartikler, tips, oppstartsdatoer og annen informasjon om våre studier.

* Ved å gi oss dine kontaktopplysninger samtykker du til vår personvernpolicy.